Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in dunne reepjes.
- Snijd de champignons in plakjes en de ham in reepjes.
- Wrijf de kippenbouten in met zout en peper en wentel ze door de bloem.
- Schud de overtollige bloem eraf.
- Wrijf de bodem van een braadpan in met het teentje knoflook.
- Verhit de olie in de pan en bak de kippenbouten rondom bruin.
- Leg de kip op een bord en schep de paprika, de champignons, de ham, de fles Sugo
- Casa en de cayennepeper door het bakvet.
- Breng de saus al roerend aan de kook.
- Leg de kippenbouten in de saus en laat ze daarin afgedekt ± 30 minuten zachtjes sudderen.
- Neem het deksel dan van de pan en laat de bouten nog ± 30 minuten zachtjes gaar sudderen en de saus indampen.
- Lekker met rijst en een salade.