Belgische brol

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt naar keuze
  • 400 gr paddestoelen eventueel uit blik
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • melk
  • boter
  • bloem
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat

Instructies

  • Vorm van het gehakt kleine ,soepballetjes en kook die in wat water gaar.
  • Schuim af, haal de balletjes uit de pan en laat het kookvocht wat inkoken.
  • Maak een witte saus van boter, bloem, het kookvocht en melk en voeg, als de saus dik genoeg is, de tomatenpuree en de ,uitgelekte paddestoelen toe.
  • Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • Doe er de gehaktballetjes weer bij.

Notities / Tips / Wijnadvies

serveer met aardappelpuree of aarddappelkroketjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vlees
Land van herkomst België