Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 750 gram magere riblappen in stukken gesneden
- 2 gesneden ui
- 15 gram gember geschild en geraspt
- 4 tenen knoflook
- 1 chilipeper in stukjes
- 1 eetlepel wijnazijn
- 200 ml kokosmelk
Kruidenmix:
- 4 kruidnagel
- 2 theelepel venkelzaad
- 1 eetlepel koriander
- 1 theelepel chiliflakes
- 1 theelepel kurkumapoeder
- ½ theelepel kaneel
- 1,5 theelepel zout
Óf:
- 2 theelepel venkelzaad
- 2 theelepel garam massala toko
- 1.5 theelepel zout
Instructies
- Meng eerst de kruidenmix en vermaal deze tot poeder.
- Doe het vlees in de sc, strooi de kruidenmix erover en voeg de overige ingredienten toe.
- 8 uur op laag.
- Daarna inkoken op het fornuis tot de saus bijna helemaal gereduceerd is.
- Goed roeren tijdens het inkoken