Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bief in kokossaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
750
gram
magere riblappen
in stukken gesneden
▢
2
gesneden
ui
▢
15
gram
gember
geschild en geraspt
▢
4
tenen
knoflook
▢
1
chilipeper
in stukjes
▢
1
eetlepel
wijnazijn
▢
200
ml
kokosmelk
Kruidenmix:
▢
4
kruidnagel
▢
2
theelepel
venkelzaad
▢
1
eetlepel
koriander
▢
1
theelepel
chiliflakes
▢
1
theelepel
kurkumapoeder
▢
½
theelepel
kaneel
▢
1,5
theelepel
zout
Óf:
▢
2
theelepel
venkelzaad
▢
2
theelepel
garam massala
toko
▢
1.5
theelepel
zout
Instructies
Meng eerst de kruidenmix en vermaal deze tot poeder.
Doe het vlees in de sc, strooi de kruidenmix erover en voeg de overige ingredienten toe.
8 uur op laag.
Daarna inkoken op het fornuis tot de saus bijna helemaal gereduceerd is.
Goed roeren tijdens het inkoken
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Slowcooker
/
Vlees