Snijd 1 middelgrote ui fijn en fruit hem in een braadpan in wat maïsolie goudbruin.
Giet overtollige olie af.
Snijd 1 kg lamsvlees in blokjes van 5 x 5 cm en doe die bij de ui.
Voeg 1 theelepel fijngehakte knoflook en 1 theelepel zout toe en braad het vlees rondom bruin.
Schil een middelgrote aubergine en snijd hem in blokjes van 2 1/2 x 2 1/2 cm.
Besprenkel een andere braadpan met wat van het braadvocht en fruit de aubergineblokjes daarin lichtbruin. (Gebruik hiervoor geen olie!). Voeg de aubergine dan met 1/4 liter water, 2 verse in plakjes gesneden tomaten, 1
theelepel verse koriander, 1 theelepel zwarte peper, 1 fijngehakte rode peper,
1/2 fijngehakte groene peper en 1/2 kleingesneden rode paprika bij het
vleesmengsel en laat het gerecht ± 20 minuten zachtjes stoven tot de aubergine gaar is.
Geef er rijst bij.