Bonte Kroatische salade
Ingrediënten
- 1 aubergine in kleine blokjes gesneden
- 1 rode paprika schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
- 1 groene paprika schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
- 2 stengels bleekselderij schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden
- 2 tomaten ontvelde en in kleine stukjes gesneden
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) azijn
- zout
- peper
Instructies
- Kook de blokjes aubergine ± 2 minuten in een pan kokend water en laat ze goed uitlekken.
- Doe de uitgelekte blokjes aubergine met de stukjes rode en groene paprika, de stukjes bleekselderij en de stukjes tomaat in een slabak.
- Roer van de olijfolie met de azijn en wat zout en peper in een kommetje een sausje, schenk dit over de salade en schep alles goed dooreen.
- Laat de salade ± 30 minuten op een koele plaats staan voor hij wordt geserveerd.