Bretonse gehaktschnitzel met een Franse salade

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • eetlepel(s) bak & braad vloeibaar
  • 4 bretonse gehaktschnitzels
  • 1 zak veldslamix à 200 g
  • 1 zak rucola à 75 g
  • 1 rode ui in dunne ringen
  • 350 g cocktailtomaten in partjes
  • 2 potjes knoflook-bieslook dressing à 90 g
  • 50 g gemengde olijven

Instructies

  • Verhit de bak en braad in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gehaktschnitzels bruin en gaar.
  • Verdeel intussen de beide slasoorten over 4 borden.
  • Leg de uiringen en de tomaat erop.
  • Strooi de olijven erover en druppel de dressing erover.
  • Serveer de salade met de gehaktschnitzel.
  • Lekker met Bourgondische golfjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Varkensvlees
Land van herkomst Frankrijk