Bretonse gehaktschnitzel met een Franse salade
Ingrediënten
- 3½ eetlepel(s) bak & braad vloeibaar
- 4 bretonse gehaktschnitzels
- 1 zak veldslamix à 200 g
- 1 zak rucola à 75 g
- 1 rode ui in dunne ringen
- 350 g cocktailtomaten in partjes
- 2 potjes knoflook-bieslook dressing à 90 g
- 50 g gemengde olijven
Instructies
- Verhit de bak en braad in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gehaktschnitzels bruin en gaar.
- Verdeel intussen de beide slasoorten over 4 borden.
- Leg de uiringen en de tomaat erop.
- Strooi de olijven erover en druppel de dressing erover.
- Serveer de salade met de gehaktschnitzel.
- Lekker met Bourgondische golfjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk