Broccoli maaltijdsalade met Stiltonkaas en knoflookbrood
Ingrediënten
Instructies
- Maak de broccoli schoon, snijd de roosjes van de stronken en snijd de stronken in plakjes.
- Kook de plakjes ± 3 minuten in weinig water met zout.
- Voeg de roosjes toe en kook die in nog ± 3 minuten beetgaar.
- Spoel de groente onder koud stromend water af en laat ze afkoelen.
- Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes.
- Giet de boterbonen af.
- Klop een sausje van de olie, de azijn, de mosterd, het uitgeperste teentje knoflook, de suiker, zout en peper.
- Snijd het brood in sneetjes en besmeer ze met de kruidenboter.
- Leg de sneden weer tegen elkaar en verpak het brood in aluminiumfolie.
- Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in ± 10 minuten knapperig.
- Schep de broccoli, de radijs, de boterbonen en het sausje door elkaar.
- Verkruimel de Stilton erboven en maal er peper boven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef het stokbrood erbij.