Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 bakjes AH Tivall Falafelburger van 2 stuks
- 4 tomaten
- 1 rode ui
- 1 bakje Sabra houmous
- 2 el fijngehakte koriander naar smaak
- zout peper
- 4 maïsbroodjes
- 4 el olie
- 12 blaadjes rode sla
Instructies
- Snijd de tomaten in plakken en snijd de rode ui in ringen.
- Halveer de broodjes.
- Verhit de boter en/of (olijf)olie en bak de falafelburgers in 3-4 minuten bruin.
- Keer ze af en toe.
- Of in de oven, 180° C: bak de falafelburgers in het midden van een voorverwarmde oven gedurende 8-10 minuten.
- Eenmaal keren.
- Beleg de broodjes met de sla, de burgers en de tomaat, uienringen en maak af met een toef houmous.
- Garneer met fijngehakte koriander naar smaak.