Broodje gezond met pastrami
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 2 stukken bruin stokbrood á ca. 20 cm
- 2 eetlepel(s) slanke smeerkaas met tuinkruiden 20+,
- ½ zakje veldsla á 75 g,
- 50 g pastrami plakjes,
- enkele toefjes hot ketchup Heinz,
- 1 gele paprika
- 1 tomaat
- 3 zwarte olijven zonder pit
Instructies
- Stokbrood opensnijden én helften elk besmeren met smeerkaas.
- Over onderkanten veldsla verdelen.
- Hierop pastrami (plakjes) leggen.
- Enkele toefjes hot ketchup erop spuiten.
- Paprika wassen, in ringen snijden en schoonmaken.
- Tomaat wassen en in 8 partjes snijden.
- Olijven halveren. Paprika, tomaat en olijven over pastrami verdelen.
- Bovenkant van stokbrood erop leggen.
Voedingswaarden
Calories: 270 kcal | koolhydraten: 43 g | Protein: 16 g | Vet: 4 g