Broodje gezond met pastrami

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 stukken bruin stokbrood á ca. 20 cm
  • 2 eetlepel(s) slanke smeerkaas met tuinkruiden 20+,
  • ½ zakje veldsla á 75 g,
  • 50 g pastrami plakjes,
  • enkele toefjes hot ketchup Heinz,
  • 1 gele paprika
  • 1 tomaat
  • 3 zwarte olijven zonder pit

Instructies

  • Stokbrood opensnijden én helften elk besmeren met smeerkaas.
  • Over onderkanten veldsla verdelen.
  • Hierop pastrami (plakjes) leggen.
  • Enkele toefjes hot ketchup erop spuiten.
  • Paprika wassen, in ringen snijden en schoonmaken.
  • Tomaat wassen en in 8 partjes snijden.
  • Olijven halveren. Paprika, tomaat en olijven over pastrami verdelen.
  • Bovenkant van stokbrood erop leggen.

Voedingswaarden

Calories: 270 kcal | koolhydraten: 43 g | Protein: 16 g | Vet: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Lunch / Varkensvlees / Vlees