Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kop Duru Grove bulgur
- 1 eetlepel(s) Olijfolie
- Paddenstoelen (champignons en/of oesterzwammen)
- 1 Ui medium
- ½ Rode puntpaprika in blokjes
- 1 Groene blokpaprika in blokjes
- 1 bosje Dille gehakt
- 1 tl Boter
- ½ tl Zout
- 2 koppen water Kokend
Instructies
- Doe boter en olie in een ruime ondiepe pan.
- Voeg de paprika en peper toe zodra de boter is gesmolten en roerbak ze even.
- Voeg daarna de Duru bulgur toe en vervolgens het zout en de paddenstoelen.
- Voeg het water toe, breng opnieuw aan de kook en laat 15 minuten garen op een zacht vuur, totdat de bulgur puntjes vormt aan het oppervlak.
- Laat 20 minuten rusten alvorens op te dienen