Cappelletti con Prosciutto Crudo e Pesto alla Genovese
gevulde pasta met rauwe ham en pesto
Ingrediënten
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 1 ui fijngesneden kleine
- 2 eetlepels olijfolie
- 6 gedroogde tomaten in reepjes
- ½ kleine courgette ongeschilde in halve plakjes
- 250 gram Cappelletti con Prosciutto Crudo Buitoni Fresco
- zout
- peper
- 140 gram Pesto alla Genovese Buitoni Fresco
- 3 eetlepels Parmezaanse kaas grof geschaafde
- 2 eetlepels basilicum fijngesneden
Instructies
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
- Bak de ui ± 5 minuten in de olie en bak de tomaat en de courgette ± 5 minuten mee.
- Kook de cappelletti in ruim kokend water met zout in 3-4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
- Meng de pesto en het courgettemengsel en roer dit direct door de cappelletti.
- Bestrooi de pasta met de kaas, basilicum en pijnboompitten.