Champignon-peultjesroerbakschotel
Equipment
Ingrediënten
- 300 g mienestjes
- 1 ui
- 400 g champignons
- 200 g peultjes
- 3 eetlepel(s) olie
- 1 theelepel sambal
- 175 g Valess roerbakblokjes
- 4 eetlepel(s) ketjap
Instructies
- Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Ui pellen en in stukjes snijden.
- Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
- Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
- In wok olie verhitten.
- Ui met sambal 1 minuut roerbakken.
- Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken.
- Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken.
- Ketjap erdoor roeren.
- Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.
- Met mie serveren
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met casavekroepoek.