Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Champignon-peultjesroerbakschotel
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
300
g
mienestjes
▢
1
ui
▢
400
g
champignons
▢
200
g
peultjes
▢
3
eetlepel(s)
olie
▢
1
theelepel
sambal
▢
175
g
Valess roerbakblokjes
▢
4
eetlepel(s)
ketjap
Instructies
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Ui pellen en in stukjes snijden.
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
In wok olie verhitten.
Ui met sambal 1 minuut roerbakken.
Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken.
Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken.
Ketjap erdoor roeren.
Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.
Met mie serveren
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met casavekroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Roerbakken / Wokken
Land van herkomst
Oosters
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch