Champignonburrito’s met blauwe kaas

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 500 gram champignons in vieren
  • 200 ml crême fraiche
  • peper
  • zout
  • 1 zak Casa Fiesta soft taco’s à 8 stuks
  • 150 g blauwe kaas bijv. Danish blue of roquefort
  • 75 gram jonge bladsla
  • 3-4 eetlepel(s) sladressing yoghurt

Instructies

  • Verhit de olie en bak de champignons 5 minuten.
  • Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de champignonmengsel over de soft taco’s.
  • Snijd de kaas in dunne plakjes.
  • Leg de helft van de kaas op de vulling.
  • Klap de zijkanten over de vulling en rol de soft taco’s op tot een pakketje.
  • Leg de burrito’s met de naad naar beneden op de bakplaat en verdeel de rest van de kaas erover.
  • Bak de burrito’s ± 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot de kaas licht gesmolten is.
  • Maak de sla aan met de dressing en geef bij de burrito’s.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Oracle Sauvignon Blanc, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas
Land van herkomst Mexico
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch