Chili con carne van Onbekende Auteur
Ingrediënten
- 2 uien gesnipperd
- 2 rode paprika's in stukjes
- 1 zakje boontjesmix 250 g, AH
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 500 g half-om-halfgehakt
- 1 kuipje Knorr Kruidenpasta Chili Con Carne 100 g
- 2 blikjes kidneybonen à 400 g
- 1 zakje tortillachips 150 g
Instructies
- Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt rul.
- Schep de ui en paprika erdoor en 3 minuten meebakken.
- Boontjes toevoegen en 3 minuten bakken.
- Kruidenpasta en 200 ml water erdoor roeren.
- Breng aan de kook.
- 5 minuten zachtjes laten koken.
- Laat de bonen uitlekken en bij het gehaktmengsel voegen.
- Breng het geheel weer aan de kook.
- Verwarm nog 2 minuten zachtjes.
- Serveer de chili con carne met de chips.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies: Coteaux du Languedoc