Maak van de bloem, melk, eieren, wat zout en de olie een beslag en laat dit even rusten.
Bak hiervan dunne flensjes.
Dek de flensjes af tot gebruik.
Maak de kipfilet schoon, snijd de filets horizontaal in tweeën en leg de filet in een marinade van peper en zout, 5-kruidenpoeder, soja en olie.
Bak de filets in een grillpan gaar en laat afkoelen.
Snijd intussen van de lente-uien en de van zaad ontdane komkommer dikke lucifers.
Snijd de Chinese champignons en de gebakken kip in dunne reepjes.
Meng de ingrediënten voor de saus.
Zet de wok op het vuur met een rekje of een aan beide zijden opengemaakt klein conservenblikje en vul de wok met water tot 1 cm onder de rand van het blikje en breng aan de kook.
Intussen het gewenste aantal flensjes, waarop een dun laagje saus is aangebracht, vullen met wat kip, komkommer, lente-ui, paddenstoelen en rol deze op. Leg de gevulde flensjes op een warmtebestendig bord (niet tegen elkaar)
Zet het bord op het rekje in de wok, sluit de wok met de 'dome' en laat voor 10 minuten stomen.
1 flensje tot maximaal 2 per persoon.