Chinese noedelsoep met bief

Chinese noedelsoep met bief

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram runderlappen
  • 600 ml runderbouillon
  • 1.25 dl rijstwijn
  • 2 theelepel suiker
  • 3 tenen knoflook
  • 1.5 theelepel gemalen komijn
  • 1 steranijs
  • Stukje gember van 2.5 cm
  • 2 theelepel sambal of minder voor een mildere versie
  • 150 gram eiernoedels

Instructies

  • Doe alles behalve de noedels in de cooker.
  • 8-9 uur garen op laag.
  • Aan het eind van de kooktijd het vlees eruit halen en reepjes van maken.
  • Doe intussen de noedels in de cooker en laat die in 15 minuten gaar worden.
  • Daarna het vlees er weer doorroeren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een lenteuitje en koriander
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Soep
Land van herkomst China