Chinese viswok met snijbonen en taugé

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g rijst
  • 400 g visfilet stevige bijv. roodbaarsfilet
  • 500 g snijbonen gesneden
  • 10 eetlepel(s) Conimex Woksaus Chinese Five Spice
  • 250 g taugé
  • 4 eetlepel(s) peterselie fijngehakte
  • Conimex Wok Olie

Instructies

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
  • Snijd de visfilet in mooie blokjes (2cm x 2cm).
  • Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar.
  • Haal ze uit de wok en houd ze warm.
  • Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten.
  • Voeg de woksaus en de rijst toe.
  • Warm goed door.
  • Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst.
  • Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Cassave.

Variatietip:

Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Roerbakken / Wokken / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Oosters