Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 1 schaaltje kipfilet ca. 400 g
- 250 g peultjes
- 2 dozen Chinese chow mein à 187 g
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 3 bosuitjes
- 4 eetlepel(s) seroendeng potje à 100 g
Instructies
- Paprika's schoonmaken.
- Paprika en kipfilet in reepjes snijden.
- Peultjes schoonmaken en ca. 2 minuten koken.
- In pan 2 l water koken, van vuur halen en noedels en shiitake (uit dozen) hierin 5 minuten wellen.
- Noedels en shiitake afgieten.
- In wok of braadpan olie verhitten.
- Kip in ca. 7 minuten bruin bakken.
- Bosui schoonmaken en in ringen snijden.
- Paprika, peultjes, bosui en kruidenmix (uit dozen) toevoegen aan kip en ca. 2 minuten meebakken.
- Noedels en shiitake toevoegen en ca. 1 minuut roerbakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met seroendeng.