Côtelettes d'agneau à l'Algérienne
(Algierse lamskoteletten)
Ingrediënten
Instructies
- Snij de paprika's in reepjes.
- Pel en ontpit de tomaten.
- Snij ze in stukken.
- Snij de geschilde aubergine in blokjes.
- Pers de knoflook uit.
- Snij de uien in dunne ringen.
- Bak de koteletten 10 minuten in de hete boter.
- Hou ze warm.
- Bak de parika's in het bakvet 5 minuten en voeg de uien en knoflook toe.
- Bak nog 5 minuten.
- Voeg de tomaten, aubergine, zout, peper en cayennepeper toe.
- Zet de deksel op de pan en laat op een laag vuur een uurtje sudderen.
- Leg 10 minuten voor het einde de koteletten teruug in de pan.
- Verwarm in een andere pan water met azijn en pocheer de eieren 3 minuten.
- Leg de koteletten met het groentemengsel op een voorverwarmde schaal.
- Leg de eieren er omheen en serveer.