Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Schil de komkommer.
- Snij ze in de lengte doormidden.
- Haal met een lepeltje de pitten weg en snij de komkommerhelften dwars doormidden.
- Breng een pan met gezouten water aan de kook en kook hierin de komkommer 10 minuten.
- Maak ondertussen de champignons schoon en schil de sjalotjes en knoflook en hak ze fijn.
- Pers de citroen uit en hak de champignons fijn.
- Smelt 30 g boter in een pan.
- Voegd e sjalot en knoflook toe en laat even zachtjes fruiten.
- Voeg dan de champignons toe en het citroensap, zout en peper.
- Fruit totdat het champignonvocht verdampt is.
- Voeg dan de slagroom erbij en kook wat in.
- Hou het mengsel warm.
- Smelt de rest van de boter.
- Bestrooi de koteletten met peper en zout en bak ze 7 minuten aan elke kant.
- Laat ondertussen de komkommer uitlekken.
- Vul deze met het champignonmengsel en zet ze op een voorverwarmde schaal.
- Leg er de koteletten bij en serveer.
Notities / Tips / Wijnadvies
Notitie:
Serveertip:
als u wilt kunt u er een pepersaus bij serveren.
Serveertip:
als u wilt kunt u er een pepersaus bij serveren.