Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Instructies
- Smelt 30 g boter in een pan en bak hierin de koteletten gedurende 2 minuten aan iedere kant.
- Haal ze uit de pan, bestrooi met zout en peper en hou warm.
- Haal dun de schil af van een een sinaasappel.
- Pers de vrucht uit.
- Schil de andere en snij de partjes tussen de vliezen uit.
- Zet de pan met de boter weer op het vuur en voeg de cognac toe en roer goed door.
- Voeg er dan het sinaasappelsap, de schil en partjes bij.
- Breng aan de kook en leg de koteletten in de saus.
- Zet het vuur laag en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
- Leg dan de koteletten op een voorverwarmde schaal.
- Leg er de sinaasappelpartjes omheen met de dunne schilletjes.
- Bind de saus met wat aardappelmeel dat is aangemaakt met een beetje water.
- Schenk over de koteletten.
- Serveer er selderijpuree bij.