Cottage pie

Cottage pie

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Voor de saus:

  • 500 gram mager rundergehakt
  • 3 rode ui gesneden
  • 2 wortels gesneden of geraspt
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 500 ml runderbouillon
  • 1 eetlepel worcestershire saus
  • 1 theelepel provencaalse kruiden
  • peper & zout

**

  • 4 theelepel maizena
  • 1 eetlepel water

Voor de puree:

  • 1 kg aardappels
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 prei in ringen gesneden
  • 125 ml crême fraiche
  • peper & zout

Instructies

  • Doe voor de saus alles in de cooker tot aan *, 
  • 6 uur op laag. 
  • Zet de cooker daarna even op hoog. M
  • aak een glad papje van de maizena en het water en doe dit door de saus. 
  • 15 minuten laten doorkoken
  • Voor de puree de aardappelen gaar koken, de prei in de olie fruiten en samen tot een stamp verwerken. 
  • Roer de creme fraiche er door heen.
  • Doe de saus in een ovenschaal, afdekken met puree, eventueel bestraten met magere geraspte kaas. 
  • 15 minuten in de oven op 200 graden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees