Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Voor de saus:
- 500 gram mager rundergehakt
- 3 rode ui gesneden
- 2 wortels gesneden of geraspt
- 2 stengels bleekselderij
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 500 ml runderbouillon
- 1 eetlepel worcestershire saus
- 1 theelepel provencaalse kruiden
- peper & zout
**
- 4 theelepel maizena
- 1 eetlepel water
Voor de puree:
- 1 kg aardappels
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 prei in ringen gesneden
- 125 ml crême fraiche
- peper & zout
Instructies
- Doe voor de saus alles in de cooker tot aan *,
- 6 uur op laag.
- Zet de cooker daarna even op hoog. M
- aak een glad papje van de maizena en het water en doe dit door de saus.
- 15 minuten laten doorkoken
- Voor de puree de aardappelen gaar koken, de prei in de olie fruiten en samen tot een stamp verwerken.
- Roer de creme fraiche er door heen.
- Doe de saus in een ovenschaal, afdekken met puree, eventueel bestraten met magere geraspte kaas.
- 15 minuten in de oven op 200 graden