Crêpes Empire
voor een vorstelijke twist aan je pannenkoekenervaring, presenteren we de Crêpes Royale. Deze zoete, weelderig gegarneerde flensjes uit Frankrijk zullen je smaakpapillen betoveren. Volg dit recept voor een koninklijk dessert dat je gasten versteld zal doen staan
Equipment
- sauspannen
- flensjespan
- invetkwastje
- schaaltjes
- schotel
- lepels
- paletmes
Ingrediënten
- 300 g bloem
- 3 dl melk
- 50 g suiker
- Snufje zout
- 3 eieren
- Boter
- 3 dl dikke vanillesaus
- 75 g bitterkoekjes
- Likeurglas Curaçao
- 1 blik ananas
- 1 dl bessengelei
Instructies
- Bak dunne flensjes van gezeefde bloem, melk, suiker, zout en eieren op de gebruikelijke manier.
- Bereid ondertussen een vanillesaus met een vulling van verkruimelde bitterkoekjes en blokjes in Curaçao getrempeerde ananas.
- Bedek de flensjes met een royale laag vanillesaus, rol ze op en schik ze naast elkaar op een schotel.
- Garneer met een kunstig streepje rode bessengelei.
- Serveer warm en geniet van deze vorstelijke traktatie.