Croissanttoast met madagascar eend
Ingrediënten
- 2 croissant(s)
- 1 doosje rucolacress
- 2 eetlepel(s) cognac of vieux
- 1 theelepel honing
- 2 eetlepel(s) crême fraiche
- ½ eetlepel(s) tomatenpuree
- 1 eetlepel(s) peper
- 125 gram eendenborst gerookt en in plakjes
Instructies
- Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
- Rucolacress van bedje knippen.
- In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
- Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
- Op smaak brengen met zout.
- Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
- Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
- Pepersaus erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Direct serveren.