Deegwaren met aubergines

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr aubergines.
  • olie
  • 2 teentje knoflook
  • 4 tomaten
  • 2 eetlepels peterselie gehakt
  • 400 gr pasta korte deegwaren
  • 200 gr mozzarella in kleine blokjes gesneden

Instructies

  • Snijd 300 gr aubergines in dobbelsteentjes, bak ze in olie en laat ze op absorberend papier zorgvuldig uitlekken.
  • Fruit in een andere pan 2 fijngehakte knoflookteentjes in olie.
  • Voeg 4 gepelde en ontpitte tomaten toe en doe er dan de aubergines en 2 eetlepels gehakte peterselie bij.
  • Laat 10 minuten bakken en kruid naar smaak.
  • Kook 400 gr korte deegwaren in gezouten water, laat ze goed uitlekken en vermeng ze met de groenten.
  • Voeg 200 gr in kleine blokjes gesneden mozzarella toe en dien het gerecht heet op.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch