Druivensalade met noten

Druivensalade met noten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g geitenroomkaas
  • 400 g witte druiven pitloze
  • 1 zoete appel
  • 100 g pecannoten
  • 1 eetlepel(s) vruchtenazijn
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • zout
  • peper versgemalen
  • mespunt suiker

Instructies

  • Snijd de kaas in blokjes.
  • Snijd de druiven in vieren.
  • Doe de kaas met de druiven in een kom.
  • Snijd de appel zonder het klokhuis eerst in achten en daarna in blokjes.
  • Hak de gepelde pecannoten grof.
  • Schep de appel en de noten door de kaas en de druiven in de kom.
  • Roer de overige genoemde ingrediënten tot een dressing, schep die door de salade en laat 1 uur intrekken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Salade
Land van herkomst Turkije