Duvelfricassée

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg kalfsfricassée
  • witte selder
  • 250 gr verse champignons
  • 2 wortelen
  • ½ liter gepelde tomaten
  • 200 gr zilveruitjes
  • ½ ui
  • 1 teentje look
  • 1 flesje Duvel
  • suiker
  • peper
  • zout
  • tarwezetmeel

Instructies

  • Braad het vlees bruin aan, neem het uit de pan en bak de ui aan.
  • Deglaceer de pan, voeg de uibij het vlees en laat ze samen pruttelen.
  • Voeg de tomaten, selder, wortelen, Duvel, peper, zout en eventueel look toe.
  • Doe er de zilveruitjes en de in tweeën gesneden champignons bij, laat ze even laten meekoken en breng desgewenst verder op smaak met peper en zout.
  • Bind de saus met tarwezetmeel.
  • Dien het gerecht op met gekookte aardappelen, rijst, deegwaren of brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kalfsvlees / Vlees
Land van herkomst België