Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Duvelfricassée
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
kalfsfricassée
▢
witte selder
▢
250
gr
verse champignons
▢
2
wortelen
▢
½
liter
gepelde tomaten
▢
200
gr
zilveruitjes
▢
½
ui
▢
1
teentje
look
▢
1
flesje Duvel
▢
suiker
▢
peper
▢
zout
▢
tarwezetmeel
Instructies
Braad het vlees bruin aan, neem het uit de pan en bak de ui aan.
Deglaceer de pan, voeg de uibij het vlees en laat ze samen pruttelen.
Voeg de tomaten, selder, wortelen, Duvel, peper, zout en eventueel look toe.
Doe er de zilveruitjes en de in tweeën gesneden champignons bij, laat ze even laten meekoken en breng desgewenst verder op smaak met peper en zout.
Bind de saus met tarwezetmeel.
Dien het gerecht op met gekookte aardappelen, rijst, deegwaren of brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België