Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 250 gram volkoren fusilli
- 350 gram broccoli roosjes
- 1 rode ui gesnipperd
- 2 tenen knoflook uitgeperst
- 2 blikken tomatenblokjes
- 20 gram verse basilicum grof gehakt
- 20 gram verse peterselie fijn gehakt
- 1 blikje tomaten puree
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 gele paprika in stukjes
- 2 tl zout
- 1 eetlepel(s) Italiaanse kruiden
- 500 gram vegetarisch kruimel gehakt
- 150 gram feta verkruimeld
- 20 gram geraspte 20+ kaas
Instructies
- Verwarm de oven op 200 graden
- Kook de pennen zoals op de verpakking vermeld met een snufje zout.
- Voeg bij de laatste 4 minuten de broccoli erbij en laat deze mee koken.
- Giet de pasta met de broccoli in een vergiet en laat deze uitlekken.
- Bak de ui in 3 eetlepels olijfolie glazig , bak de knoflook 1 minuut mee.
- Voeg de tomatenblokjes, basilicum, peterselie, tomaten puree, rode paprika, gele paprika, zout, Italiaanse kruiden en 150 ml water toe, laat dit 4 minuten pruttelen.
- Meng dan het fusilli broccoli mengsel door de saus.
- Giet alles in een ovenschaal verkruimel er de feta en de geraspte kaas overheen.
- Zet de schaal in het midden van de oven en bak deze 20-25 minuten