Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Was de groene pepers in koud water, droog ze, doe ze in de mortier en stamp ze tot een pasta.
- Snij 90 g boter in stukjes en doe die in een kom.
- Roer de boter tot ze crèmig is en werk er dan de groene peper pasta door, evenals wat gemberpoeder, een lepeltje mosterd en een eetlepel rum.
- Maak een homogene pasta.
- Leg de entrecôtes op een schone doek, snij ze open, vul de beurs die ontstaat met de pasta en steek de entrecôtes dicht met borrelprikkers.
- Smelt de rest van de boter in een pan en als ze heet is, sauteer dan de entrecôtes snel bruin.
- Geef de ene kant 6 minuten en de andere 4.
- Geef er zout en peper over en leg ze op een voorverwarmde schaal.
- Houd deze warm.
- Blus de braadboter af met de room en een lepel tomatenketchup, schraap alle aanbaksels los.
- Geef hier de rest van de rum bij, laat even koken, flambeer en schenk ze al vlammend op de entrecôtes.