Fajita
Tortilla's met gemarineerd vlees
Equipment
Ingrediënten
- 1 zakje Fajita Seasoning Mix
- 1 dl rode wijn of bier
- 500 gram biefstuk in reepjes
- 2 fijngesneden jalapeñopepers potje, zonder zaadjes
- 1 ui in ringen
- 1 tomaat in stukjes
- 8 tarwetortilla's
Instructies
- Vermeng de kruidenmix met de wijn of het bier en marineer het vlees hierin ca 2 uur. Bestrooi het vlees met de pepers, ui en tomaat en rooster het op de barbecue(*). Verwarm de tortilla's op de barbecue (de tortilla's moeten soepel blijven).
- Schep het vlees op de tortilla's, schep er wat guacamole en salsa
- Mexicana naast en eet de tortilla's zo uit de hand. (*)
- Kleine reepjes blijven niet zo makkelijk op een gewoon rooster liggen.
- Gebruik hiervoor eventueel een dubbelgevouwen stuk aluminiumfolie of een speciale aluminiumfolie grillschaal, die u op het rooster legt.
- Of gebruik op het rooster een stuk heel fijn gaas.