Fajita

Tortilla's met gemarineerd vlees
Porties: 8 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje Fajita Seasoning Mix
  • 1 dl rode wijn of bier
  • 500 gram biefstuk in reepjes
  • 2 fijngesneden jalapeñopepers potje, zonder zaadjes
  • 1 ui in ringen
  • 1 tomaat in stukjes
  • 8 tarwetortilla's

Instructies

  • Vermeng de kruidenmix met de wijn of het bier en marineer het vlees hierin ca 2 uur. Bestrooi het vlees met de pepers, ui en tomaat en rooster het op de barbecue(*). Verwarm de tortilla's op de barbecue (de tortilla's moeten soepel blijven).
  • Schep het vlees op de tortilla's, schep er wat guacamole en salsa
  • Mexicana naast en eet de tortilla's zo uit de hand. (*)
  • Kleine reepjes blijven niet zo makkelijk op een gewoon rooster liggen.
  • Gebruik hiervoor eventueel een dubbelgevouwen stuk aluminiumfolie of een speciale aluminiumfolie grillschaal, die u op het rooster legt.
  • Of gebruik op het rooster een stuk heel fijn gaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Tortilla
Land van herkomst America