Five spice wok roll met zalm, boontjes en taugé

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm.
  • Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
  • Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten.
  • Schep ze even uit de pan.
  • Zet de wok terug op het vuur, voeg eventueel nog een scheutje olie toe en roerbak de boontjes ca. 2 minuten.
  • Voeg 6 eetlepels woksaus toe.
  • Wok nog 1 minuut.
  • Voeg de vis voorzichtig toe en warm goed door.
  • Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm 20 seconden per wok roll of 1 minuut voor alle wok rolls tegelijkertijd op 750 watt in de magnetron.
  • Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan.
  • Leg op elke wok roll wat taugé.
  • Verdeel de zalm en boontjes erover, bestrooi met wat gebakken uitjes.
  • Rol ze op en leg ze op 3 borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Serveer Conimex Kroepoek Groot Naturel met Sweet Chili Saus om ze er lekker in te dippen.

Variatietip:

Vervang de zalmfilet door een andere stevige visfilet zoals bijv. roodbaarsfilet of kabeljauw en voeg een in ringen gesneden uitje of lente-uitje toe aan de snijbonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Zalm
Land van herkomst Oosters