Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Laat de niertjes in koud water enkele uren uitwateren.
- Snij de lever in kleine brunoise.
- Haal het vlies van de nieren en snij ze in brunoise.
- Schil de komkommer, snij ze in de lengte doormidden en haal er het zaad uit.
- Snij ze in brunoise, strooi er zout over en laat ze 10 minuten uitwateren.
- Snij de paprika doormidden, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in kleine brunoise.
- Schil de knoflook en de sjalotjes.
- Hak ze samen fijn.
- Smelt de reuzel in een pan en sauteer hierin sjalot, knoflook, paprika, de brunoise lever en nieren.
- Laat gedurende 5 minuten bruin sauteren.
- Spoel ondertussen de komkommer af en droog ze.
- Voeg de komkommer bij de rest, geef er 4 eetlepels sojasaus bij,wat gemberpoeder en
- cayennepeper.
- Strooi er zout en peper over.
- Kook het nog 10 minuten, schep het op een voorverwarmde dienschaal en serveer.