Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 plakken kalfslever
- 60 g boter
- mosterd
- marjolein
- 4 ansjovis
- 1 ui
- 1 dl witte wijn
- tomatenpuree
- peterselie
- zout
- peper
Instructies
- Was wat peterselie en hak die fijn.
- Bestrijk de plakken lever met mosterd, strooi er wat marjoleinpoeder over, leg er midden op twee ansjovisfilets en rol de lever daaromheen dicht.
- Bind ze met een touwtje vast.
- Schil de ui en hak hem fijn.
- Smelt de boter in een pan, doe er de ui bij en laat deze zachtjes sauteren.
- Leg er dan de rolletjes lever bij en laat deze aan alle kanten bruin sauteren gedurende 15 minuten.
- Leg ze dan op een voorverwarmde schaal en houd ze warm.
- Geef de wijn bij de braadboter en een lepel tomatenpuree, roer goed en schraap alle
- aanbaksels goed los.
- Breng de saus op smaak en schenk ze over het vlees, waarvan we ondertussen de touwtjes hebben weggehaald.
- Strooi er wat gehakte peterselie over.