Foo yong hai met ham

Foo yong hai met ham

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g witte rijst
  • ½ bamipakket à 500 g
  • 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 4 scharreleieren viergranen doosje à 6 stuks
  • 1 pak mix voor foo yong hai 83 g
  • 1 duopakje hamreepjes ca. 250 g

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Peper (uit bamipakket) schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olieverhitten.
  • Bamigroente ca. 5 minuten bakken.
  • Intussen eieren loskloppen met omeletmix (uit pak) en 75 ml water.
  • Rest van olie verhitten in koekenpan.
  • Van eimengsel 4 omeletten bakken.
  • Hamreepjes toevoegen aan bamigroente en door en door verwarmen.
  • Saus bereiden van sausmix (uit pak) volgens gebruiksaanwijzing.
  • Groentemengsel op omeletten scheppen en dubbelvouwen.
  • Omeletten serveren met saus en rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Hoofdgerechten / Rijst
Land van herkomst China