Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 250 g witte rijst
- ½ bamipakket à 500 g
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 4 scharreleieren viergranen doosje à 6 stuks
- 1 pak mix voor foo yong hai 83 g
- 1 duopakje hamreepjes ca. 250 g
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Peper (uit bamipakket) schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan 2 eetlepels olieverhitten.
- Bamigroente ca. 5 minuten bakken.
- Intussen eieren loskloppen met omeletmix (uit pak) en 75 ml water.
- Rest van olie verhitten in koekenpan.
- Van eimengsel 4 omeletten bakken.
- Hamreepjes toevoegen aan bamigroente en door en door verwarmen.
- Saus bereiden van sausmix (uit pak) volgens gebruiksaanwijzing.
- Groentemengsel op omeletten scheppen en dubbelvouwen.
- Omeletten serveren met saus en rijst.