Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 courgette in blokjes
- 1 aubergine in blokjes
- 2 zoete aardappels ca. 250 g, geschild en in blokjes
- 1 rode paprika in acht stukken
- 1 groene paprika in acht stukken
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 5 eieren
- 4 eetlepel(s) magere kwark
- 25 g geraspte Parmezaanse kaas
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Verdeel de courgette, aubergine, aardappels en paprika over de bakplaat van de oven en sprenkel er de olie over. Bestrooi de groente met peper en zout.
- Zet de groenten 15 minuten in de oven.
- Schep regelmatig om.
- Klop intussen de eieren los met de kwark, kaas, peper en zout.
- Schep de geroosterde groente in de quichevorm.
- Schakel de oven terug naar 200°C.
- Schenk het eimengsel over de groente en bak de frittata in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.
- Serveer met brood (bijvoorbeeld focaccia of ciabatta) en een frisse groene salade.