Kook de rijst 8 minuten in ruim water en laat uitlekken.
Kook de krieltjes 15 minuten en de eieren 7 minuten.
Pel de eieren en halveer ze.
Blancheer 4-8 paksoibladeren 2 minuten in ruim kokend water en spoel ze koud.
Schaaf de komkommer in plakjes.
Snijd de rest van de paksoi in reepjes.
Haal de boontjes af, halveer ze en kook ze 5 minuten.
Snijd de paprika in repen, snipper de rode ui en zoek de taugé uit.
Fruit de ui in wat olie, voeg de Quornsaté, paprika en gesneden paksoi toe en roerbak dit 5 minuten.
Bereid de saus.
Leg op elk bord een koolblad, schep daar rijst op en verdeel er de aardappelen, groenten en Quornsaté over.
Schep er wat pindasaus over, leg er de eihelften en wat komkommerplakjes bij en bestrooi de stapeltjes met seroendeng en gebroken kroepoek.