Garnalenschoteltje
Ingrediënten
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ groene paprika in reepjes
- 225 gram garnalen
- 250 gram champignons
- 3 teentjes knoflook
- stukje gerookte ham van 125 gr / rauwe ham kan ook
- 1 mespuntje chilipeper
- 3 eetlepels droge sherry
- 3 eetlepels kippenbouillon
- zout peper
Instructies
- Hak de knoflook fijn.
- Snijd de champignons in plakjes en de ham in blokjes.
- Verhit 2 eetlepels olie en roerbak de paprika op middelhoog vuur ± 1 minuut.
- Voeg dan de champignons, de knoflook, de ham, de chilipeper, zout, peper en de rest van de olie toe en laat dit al roerend pruttelen tot de champignons zacht zijn.
- Doe er de garnalen, de sherry en de bouillon bij, roer goed om en serveer direct.
- Ook lekker als maaltijd voor 2 personen met een salade en stokbrood.