Garniture à la Toulousaine

garnituur uit Toulouse / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 gevogeltequenellen
  • 1 kalfszwezerik
  • 100 g champignons
  • 2 truffels

Instructies

  • Nadat de kalfszwezerik enige uren uitgewaterd is, waarbij het water meermaals ververst werd,
  • wordt ze 10 minuten gepocheerd in gezouten water.
  • Haal de vliezen weg.
  • Laat ze onder druk afkoelen en snij ze in vier escalopes.
  • Stoof deze zachtjes 10 minuten in wat boter.
  • Maak de champignons schoon en pocheer ze 5 minuten in weinig water.
  • Snij de truffels in plakjes.
  • Garneer hier de gevogeltequenellen mee.

Notities / Tips / Wijnadvies

Sausadvies: Parisiennesaus aangelengd met het ingekookte vochtvan de champignons.
Serveren bij Gevogelte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Gevogelte / Kalfsvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk