Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Toulousaine
garnituur uit Toulouse / snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
gevogeltequenellen
▢
1
kalfszwezerik
▢
100
g
champignons
▢
2
truffels
Instructies
Nadat de kalfszwezerik enige uren uitgewaterd is, waarbij het water meermaals ververst werd,
wordt ze 10 minuten gepocheerd in gezouten water.
Haal de vliezen weg.
Laat ze onder druk afkoelen en snij ze in vier escalopes.
Stoof deze zachtjes 10 minuten in wat boter.
Maak de champignons schoon en pocheer ze 5 minuten in weinig water.
Snij de truffels in plakjes.
Garneer hier de gevogeltequenellen mee.
Notities / Tips / Wijnadvies
Sausadvies: Parisiennesaus aangelengd met het ingekookte vochtvan de champignons.
Serveren bij Gevogelte.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Gevogelte
/
Kalfsvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Frankrijk