Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
Equipment
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook geperst
- 2 theelepels mosterd pittig
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 citroen schoongeboend
- 1 takje verse rozemarijn
- 8 lamskoteletjes
Instructies
- In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren.
- Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen.
- Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, ½ tl zout en peper toevoegen.
- Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren.
- Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden van buiten bruin en van binnen rosé bakken, regelmatig keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie
Voedingswaarden
Serving: 1 persoon | Calories: 290 kcal | Protein: 19 g | Vet: 24 g