Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 theelepels mosterd pittig
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 citroen schoongeboend
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 8 lamskoteletjes

Instructies

  • In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren.
  • Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen.
  • Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, ½ tl zout en peper toevoegen.
  • Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren.
  • Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden van buiten bruin en van binnen rosé bakken, regelmatig keren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Voedingswaarden

Serving: 1 persoon | Calories: 290 kcal | Protein: 19 g | Vet: 24 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Vlees
Land van herkomst Australië