Gevulde tomaatjes 2

Boodschappen 12-2006
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 middelgrote tomaten
  • 150 g verse tonijn of 250 g tonijnsteak
  • 1 eetlepel(s) Japanse sojasaus
  • 1 eetlepel(s) extra vierge olijfolie
  • 150 g gepelde gekookte (Hollandse) garnalen
  • 2 eetlepel(s) chilisaus
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 eetlepel(s) geknipte bieslook

Instructies

  • Snij het kapje van de tomaatjes en hol ze met behulp van een lepel uit.
  • Snij de tonijn in kleine stukjes en roer de sojasaus en olijfolie erdoor.
  • Meng de garnalen, chilisaus , mayonaise en bieslook door elkaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

zet ieder gevuld tomaatje in een papieren cakevormpje en plaats deze op een schaal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Koude Hapjes / Vis / Zeevruchten