Gewokte vleesreepjes met ananas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 350 g pandan rijst
  • 600 g sperzieboontjes
  • 100 g kerstomaatjes
  • Wok Olie
  • 400 g rundvleesreepjes
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Rendang Vlees
  • 1 blikje ananas stukjes 400 g
  • 6 eetlepels Conimex Gebakken Uitjes

Instructies

  • Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Maak de boontjes schoon, kook ze in ruim kokend water met wat zout 6 minuten.
  • Afgieten.
  • Kerstomaatjes ondertussen halveren.
  • Verhit een wok. Voeg een scheutje olie toe en roerbak vleesreepjes 3 minuten.
  • Voeg tomaatjes en boontjes toe en wok ze 2 minuten mee.
  • Voeg boemboe en de ananas met sap toe.
  • Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
  • Verdeel de rijst over 4 borden of kommen.
  • Schep de gewokte vleesreepjes met ananas erop.
  • Strooi de gebakken uitjes erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Roerbakken / Wokken / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Oosters
Extra aanwijzing Snel te maken