Goulashpasta met kalkoenballetjes
Aller Hande 1997
Ingrediënten
- 3 eetlepels boter of margarine
- 1 zakje groentefantasie 400 g,
- 2 theelepel goulashkruiden
- 2 theelepel karwijzaad
- 1 blikje tomatenpuree 70 g,
- 400 g tagliatelle
- 500 g kalkoengehakt Frik,
- cayennepeper
- zout
Instructies
- Gehakt (= gekruid) tot ca. 24 balletjes rollen.
- Pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking koken.
- Intussen in pan 1 eetlepel boter verhitten, gehaktballetjes ca. 5 minuten bakken, uit pan op bord scheppen.
- In zelfde pan rest van boter verhitten, groentefantasie ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
- Goulashkruiden en karwijzaad erdoor scheppen.
- Tomatenpuree en 3 dl water erdoor roeren, op smaak brengen met cayennepeper en zout.
- Gehaktballetjes in goulashsaus scheppen en nog ca. 5 minuten afgedekt verwarmen, af en toe roeren.
- Pasta over vier borden verdelen, goulash erover scheppen.