Griekse komkommer soep
Equipment
Ingrediënten
- 2 komkommers
- 3 eetlepel(s) walnotenolie
- zout en peper naar smaak
- 1 teen knoflook geperst
- 0,25 liter griekse yoghurt
- 100 gram walnoten grof gehakt
- 3 eetlepel(s) dille grof gehakt
- 0,25 liter getrokken kippebouillon of groentebouillon koud geworden
Instructies
- Schil de komkommers en snijd in stukken.
- Doe de komkommers in de blender en voeg yoghurt, bouillon, walnotenolie,
- dille, knoflook en zout en peper toe.
- Pureer dit ongeveer 30 seconden.
- Zet de blender uit en proef!
- Eventueel zout en/of peper toevoegen.
- Voeg ook de walnoten toe.
- Mix nog een aantal seconden.
- Doe de inhoud van uw blender in een kom of schaal en laat deze minimaal 4 uur in uw koelkast staan.
- Deze soep wordt koud gegeten!