Ham-Muffins
Equipment
Ingrediënten
- 200 gram rauwe ham
- 2 bieslook
- 80 gram boter
- 300 gram meel
- 4 tl bakpoeder
- 2 eieren
- ⅛ l melk
- ⅛ l karnemelk
- 1 tl groene peperkorrels
Instructies
- Oven voorverwarmen
- De ham in zeer fijne blokjes snijden.
- Bieslook afspoelen, droogschudden en in fijne rolletjes snijden.
- Boter laten smelten.
- Bloem met bakpoeder in een schotel mengen.
- Eieren met beide melksoorten kloppen. met de boter door de bloem roeren.
- Ham, bieslook en peperkorrels erdoorroeren.
- Muffin-bakvorm invetten (of papiervormpjes gebruiken)
- Deeg in de vormen doen.
- In voorverwarmde oven van 180 graden (gasstand 2/hetelucht 160 graden) 25-30 minuten bakken
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Meng er eens 100gr geraspte goudse kaas door