Hartige kerrietaart

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 plakjes bladerdeeg diepvries, a 450 g
  • 1 doosje(s) Quorn-stukjes 175 g
  • 3 eetlepel olie en beetje voor invetten
  • 1 zak roerbakmix-groenten 400 g
  • 3 eetlepel Indiase kerriepasta Tandoori pot à 312 g
  • 4 eieren M
  • 1 zakje santen 30 g
  • 1 zakje gemalen belegen kaas 150 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
  • In koekenpan olie verhitten en roerbakgroente ca. 4 minuten bakken.
  • Quorn en kerriepasta erdoor scheppen en van vuur halen.
  • Taartvorm invetten met beetje olie en bekleden met bladerdeeg.
  • Quorn-groentemengsel over bodem verdelen.
  • Eieren loskloppen met santen, 150 ml water en kaas.
  • Eimengsel over quiche schenken.
  • Quiche in midden van oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch