Havermoutpap met vers fruit

Havermoutpap met vers fruit

van Furdjel Narsinghs moeder
Porties: 4
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 ml melk
  • 100 g havermout
  • 1 eetlepel(s) honing
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 125 g frambozen
  • 125 g witte druiven zonder pit in vieren snijden
  • 50 g pompoenpitten geroosterd

Instructies

  • Breng de melk met de havervlokken aan de kook en kook 5 tot 10 minuten.
  • Meng er honing en een beetje kaneel door.
  • Schep de havermoutpap in een kom en verdeel de frambozen, druiven en pompoenpitten erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Zaden zijn een lekkere toevoeging aan havermout en bevatten essentiële vetten, eiwitten, vitamines en mineralen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ontbijt
Land van herkomst Nederland